hund och rock och helg

Ett nytt inlägg här då... Det är inte så mycket som har inspirerat mig på senaste tiden. Eller så har jag inte varit öppen för det. Annas blogg hade inspirerat mitt förra inlägg och Losans inköp av scrapgrejer fick mig och Johnny att göra ett "kryapåer" kort till sjuklingarna på Risingsväg i Finspång. Fan vad snyggt det blev! Vi använde typ allt vi hade hemma.

Igår var Fanny här när mamma var hos läkaren i Linköping. Hunden sov i Johnnys knä när han spelade TV-spel. Så söta! Sen kom mor och far och spelade lite Rock Band. Eller, inte mor. Hon vågade inte prova.

Helgen spenderades i Guldsmedshyttan för min del. Så kul att träffa systern och Magnus och Ella och hundra hundar och tusen släktingar! Ella är stor tjej nu och har både hår och tänder. Springa och skrika kan hon med, även sätta på förstärkaren och trycka ut CD-skivor. Emilie och Markus kom på söndagen och det fotades en massa med den nya kameran. Vi hets åkte ikapp en buss inne i Örebro på kvällen. Wallins måste ju alltid vara ute i god tid :)Året var 2009

Jaha, här kommer en sån häringa årskrönika. Bra, för då ser jag vad jag gjort under året bevisar för mig själv att jag visst gör grejjer om dagarna. Först ser ni på bilderna sen läser ni texten under. Ok?Minns inte vad jag gjorde förra nyår... Jo! Jag var hos mor och far, Helena, Magnus, Ella och tre ur familjen Andersson i hus 13 var också där.
Året började med att Emilie var ute på luffen i två månader. Det var en lååång tid.
I februari for vi till Uppsala för att festa loss hos Viktor och Therese. Dans och dryck och isåkning på heden.
Johnny och min pappa var på lopps en dag och kom hem med en gungstol till mig! Så fin! (fast jag ser ut som ett mongo på bilden...)
Emma Mattsson fyllde 25 och hade en rolig fest tillsammans med sin Jim som fyllde 30.


Påsken firades hos min syster i Guldsmedhyttan och jag höll i en pytteliten hund!
Ellen fyllde 20 år och det blev efterfest redan klockan elva på kvällen. Det gäller att börja tidigt med Tequilan!
När Johnny fyllde 26 kom hans familj och farmor, mormor och morfar. Då blev han glad!


Lovis växte mycket under året. En dag i månaden maj satte hon sig på vår lilal fotpall och sa "HEJ!" för den var ju så himla söt!!
Jag köpte mig även en ny säng! Ser ut som diaré på bilden... men den är super skön! YEAH! Har på mig det dumma handskyddet. Då gjorde det fördjävligt ont i den!
Min första arbetsgrupp under studietiden på lärarprogrammet åt mat och sade adjö. Rolig men sorgligt... Madde var hemma och spydde eller nåt. Den lilla kotten i magen gjorde sig märkvärdig.


Min yngsta kusin tog studenten i juni. Ella tyckte mycket om alla människor men mest paket snörena.
Dagen efter var vi apsnygga, för vi var på bröllop. Johnnys kompis gifte sig och det var en brakfest!Till midsommar kom Henrik, Viktor och Therese på besök. Emilie var även med och dansade kring stången och spelade spel. Veckan efter for vi till Ängen och Johnny hjälpte till med klövern. Då blev det även en helg i Göteborg där vi såg saker vi aldrig sett förut.


Efter Götet hälsade vi på i Guldsmedhyttan och sedan Garphyttan. Där åskade det och världens största träd svajjade i vinden. I juli var vi på fest för Losan och Jimmy, även de fyllde 25 och 30 år. Vi glömde vår kamera så det ni för visualisera hotta Losan i den lilla svarta! Dagen efter åkte jag och Johnny till London igen! Nu var vi på Abby Road och mitt Beatles hjärta bultade och bankade i bröstet. Vi var även coola och turistade järnet på muséer.


Den sista juli hade vi det trevligt hos Losan för att fira Emma och Jims bröllop som ägde rum i LA. Vi tog även lite avsked av Josefin som snart skulle flytta till nordligare breddgrader. Dagen efter åkte jag och Johnny till Stockholm. Vi åt kräftor (Veronicas premiär!), träffade vänner på Vampire Lounge (Gå dit allaihopa! Det är as coolt!) och åkte karusell på Gröna Lund. Johnny fick solsting och mådde dåligt i tre dagar.


Hösten var lång och fylld av skit! Jag fyllde 25 och fick bland annat blommor och en gitarr. Det var kul! I november åkte jag till Josefin. KUL! Vi shoppade i Östersund och hon köpte världens finaste klänning. Vi åt även tårta och köpte plånböcker till varandra för min såg ut som kräks typ. Det blev mycket resande i november. Här syns en bild från Emilies familjedag i Kävesta. (Det är hon som skuttar i röd tröjja.) Fan vad hon är duktig!!


I december åkte vi till Johnnys mor och far på Ängen. Firade en 50åring och hälsade på en sjuk mormor. Jag fick med mig lite pyssel hem vilket ledde till en mindre produktion av julkulor.
Julen firades i Finspång med Wallin familjen. Ella fick många klappar och gav bort fina foton på sig själv och sina föräldrar.
nyårsafton åt vi mat här hemma med Samuel, Kerstin, Anna och Henrik. Gött! Jag var snygg och lycklig hela jul och nyår, för jag var tillsammans med min familj, och mina vänner!
RSS 2.0