Jag och det som finns i mitt liv 02


Min första kärlek


J
aha, min första kärlek... Jag har inte varit så bra på att släppa ut mina känslor för andra människor. De kunde ju göra mig illa! Så jag har inte tillåtit mig att känna så mycket kärlek. Tror inte att jag varit kär i någon mer än i Johnny... De andra som jag fattat tycke för har inte varit som när jag träffade honom. Han fick mig att känna! Det var allt mellan sorg, glädje, lycka och tro på mig själv. Så tillslut fick jag ge upp och "kasta mig över honom" i hans lilla säng. Nae, det gick inte riktigt så vilt till. Annika fick mig att inse vad jag kände och nästan gång vi träffades pussade jag honom och sa jag gillar dig. Sen levde vi lyckliga i alla våra dagar! Sex och ett halvt år senare får han mig fortfarande att känna alla mina känslor och jag älskar honom för det!


 


Jag och det som finns i mitt liv 01Presentera mig själv

Jag är en Hanna i mina bästa år. Läser till förskollärare och bor med en massa lådor. Jag och min lover håller på att packa inför kommande flytt till Finspång! Trode aldrig när jag lämnade den hålan (för en annan håla för sex och ett halvt år sedan) att jag skulle vilja flytta tillbaka. Men nu har jag insett vad jag behöver ha nära för att må bra och det finns inte i Norrköping, inte heller i Örebro, Hofors eller Fellingsbro.

N
är jag inte packar lådor latar jag mej för det finns inte så mycket annat en kan göra med smärtande händer. Nae, nu ljög jag lite. Jag gör andra saker med, tex busar, går ut med vår fosterhund, träffar vänner och läser. Jag önskar att jag tecknade mer men man kan inte få allt här i livet! Vill även animera men motivationen vill inte infinna sig! Hoppas att den kommer snart... För att skapa är det bästa jag vet!

Jag och det som finns i mitt liv

Detta är någonting som jag har snott från Josefins blogg. Det är roligt att läsa det hon skriver om så jag tänkte att jag kan ju göra samma sak. Har inte skrivit på bloggen på mycket länge för jag vet inte vad jag ska skriva om... Det som inspirerat mig var en idé jag hade som ämne för bloggen, och vad inspirerar inte mer än vad andra skriver om? Så nu börjar projektet Jag och det som finns i mitt liv.


01 – Presentera mig själv
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Det här åt jag i dag
05 – Vad är kärlek?
06 – Min dag
07 – Min bästa vän
08 – Ett ögonblick
09 – Min tro
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Den här veckan
14 – Vad hade jag på mig i dag?
15 – Mina drömmar
16 – Min första kyss
17 – Mitt favoritminne
18 – Min favoritfödelsedag
19 – Detta ångrar jag
20 – Den här månaden
21 – Ett annat ögonblick
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bättre
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Min favoritplats
28 – Det här saknar jag
29 – Mina ambitioner
30 – Ett sista ögonblickRSS 2.0