Jag och det som finns i mitt liv 03


Mina föräldrar

Vart ska jag börja? Jag kan tala om för er först och främst att mina föräldrar är så otroligt roliga och snälla! De påminner mig starkt om Sunes mamma Karin och pappa Rudolf. Min pappa är väl inte riktigt så klantig, men nära på!  (Han har bland annat sågat sig i tummen, nästan skurit av sig fingret, typ brytit alla ben i kroppen och spräckt ögonlocket.) Han har alltid en massa spännande projekt på gång och när han kör bil är det han mot världen!!

Min mamma är den sötaste mamman jag vet! Hon kramas jämt och fnittrar så hjärtligt när hon ser Richard Gere. Mamma är också hon ohyggligt snäll och vill alltid alla andras bästa.

Mina föräldrars humor är fan den bästa jag vet! Jag älskar när pappa trycker upp papper i näsan och när mamma springer och gömmer sig för att hon har blåa långkalsonger på sig när  döttrarnas nya pojkvänner kommer på besök :D Jag säger som de flesta som beskriver sina föräldrar; jag skulle inte vilja ha någon annan mamma eller pappa! Jag är så glad att vi har varandra och jag älskar dem så! De är faktiskt en av de största anledningarna till att jag ville flytta tillbaka till Finspång, det du!! Tillsammans har mina föräldrar gått egenom så mycket och deras relation ger mig både glädje och styrka. De har format mig till den jag är idag och jag gillar mig själv faktiskt. Så de har nog gjort ett bra jobb. Eller?

 


Kommentarer
Postat av: Helena

Världens bästa föräldrar! O Mamma är världens modigaste oxå! Det har du glömt o skriva! :)

Bland det roligaste med pappa är väl iaf när han köper julklappar åt sig själv o skriver till Ulf från tomten!! :) O mammas: "Det dög väl!" Haha! :)

2011-02-06 @ 13:44:10
Postat av: Malin

Ja, era föräldrar är underbara! Näst bästa föräldrana efter mina då, såklart. =)

2011-02-06 @ 21:45:04
Postat av: Hanna Wallin

Helena:

Just det! Hon är modig och envis med! Pappa då :) "Till Ulf från Ginza-tomten"Malin:

Vi har haft tur alla fem (du, jag, Helena, Michael och Emilie), för era föräldrar är faktiskt riktigt underbara de med! :D

2011-02-07 @ 10:01:39
URL: http://mannagrynshanna.blogg.se/
Postat av: Karin

Gud vad härligt att ha föräldrar som Sunes Rudolf och Karin...

Kommer man någonsin sluta att fnissa åt dem, näe...tror inte det!

2011-06-21 @ 11:04:55
URL: http://lejonkaka.blogg.se/
Postat av: Hanna Wallin

Karin:

Det är guld med sådana föräldrar, för det är ju inte ofta tråkigt när man umgås med dem precis :)

2011-06-22 @ 19:51:33
URL: http://mannagrynshanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback