Jag och det som finns i mitt liv 18

Min favoritfödelsedag

Jaaa, vilken födelsedag är min favorit? Det här är en mycket svår rubrik... Men det kanske är den när jag fyllde 24, eller blev jag 23 eller 25? Skit samma hur mycket jag fyllde! Jag och Josefin hade i alla fall haft vår gemensamma fest med temat 50- och 60tal kvällen innan och vi hade SÅ ROLIGT! Mina näraste och käraste kom och många sov över. Dagen efter var alla trötta och de flesta lite bakis. Några av mina vänner köpte hem lite kakor och dekorerade fatet med ljus. Ljusen blåste jag ut och kakorna mumsade vi på. Jag gjorde en tårta och min mamma och pappa kom sedan för att fika tillsammans med de gäster som stannat sen dagen innan. Det var en härlig födelsedag!

 Jag och det som finns i mitt liv 17

Mitt favoritminne
igen ändras rubriken, det är ju omöjligt att välja!

MiNA favoritminneN

Fanny som liten valp när hon sitter i mitt knä på morgonen och väntar på mat, när hon och jag sitter på en sten i skogen en vintermorgon och hör kyrkklockorna från Risinge, när hon får komma hem till oss igen och är frisk igen.

Ella när hon nattas av sin mamma och vi står vid fotändan och allt är perfekt vackert och tårar faller av lycka.

Skogen på sommaren som ger mig värme på vintern.

Mina vänner som överraskar mig med kalas när jag fyller 18.

Mamma ger mig en bunt serier i sängen, pappa och jag som gör "Twin peaks", mina systrar som tröstar.

Farmor som säger "mitt hjärtegull", mormor som håller mig i sin famn och säger "pikku poika", Artur som ger mig min Skipper och morfar som busar och ler sådär som bara morfar gör.

Johnny som lutar sig mot den öppna spisen i Fellingsbro, när han ligger i ett rör, när han kryper in under mitt täcke, när vi sitter och fikar i flera timmar i London, våra ringar, Johnny jämt allt!


Jag och det som finns i mitt liv 16

Min första kyss

Minns inte om det var kväll eller natt eller vad vi hade på oss för kläder eller om det spelades musik eller om det var tyst eller om tv:n var på eller om de hade slutat spela pingis på byrån i korridoren utanför. jag tror att jag pussade dig först och sen du kysste mig så kysstes vi lite till. kanske var de lika vackert som när nick och pj kysser varandra?
RSS 2.0