hej och hejdå

Jag har varit hos doktorn och fått veta att jag har Trigger Finger, orkar inte förklara mer än att det gör ont (har gjort ont länge) pch att jag inte kan använda mitt högra lillfinger. Så nu får jag inte rita, måla, spela instrument, sy, pyssla och framför allt inte sitta vid datorn mer än vad som är nödvändigt för skolan. Allt är bajs åt helvete! Så jag kommer lägga ner mitt bloggande och läsande av andras bloggar för att inte känna ett "behov" att sitta här. Så om ni vill veta nåt om mig eller dela med er nåt av er till mig, så är det bara att ringa. För jag får prata och umgås med människor, men inte använda händerna.Här finns länk till en närmare förklaring till de som är itresserade.musik och minnen

Jag har fastnat i en skiva - igen! Den ger mig lust att måla och rita. Älskar rösten, musiken och känslan. Den väcker känslor, och minnen... minnen från dagen jag första gången såg honom spela på Hultsfred för många år sen. Då när jag var där med dig. Den gången när du blev så där lycklig så du lyste som en sol och jag började nästna böla för du var så fin. Texten får mig och också att tänka på dig. På den gången du var borta och jag höll på att böla för jag var så rädd. Imorgon ses vi. Fan vad jag längtat efter dig ibland!

She's fragile and slender and fading fast
So in a voice so tender she asks if I could lend her a helping hand,
A hand that would end her strife
"Love is only for poets & dreams are for fools
And on all beauty you'll find time's always cruel
If you see what I see, then say after me
I'll fight my firight & do as you ask tonight"


Ever since my heart chose to choose her,
I've known I would lose her
But I will excuse her, I could never refuse her anything
Cause I'm not a poet, no I'm just a fool
And the beauty she speaks of keeps her as the exception to the rule
But I see what I see, so I know what it'll be
I'll fight my fright and I'll do as she's asked me to do tonight


All will be forgiven
It's from love that I've been driven
And time will skip a moment where it's perfect
And I'll kiss her lips as she slips away


You said you'd die for me
You said you'd die for me
So why can't you live for me
Why won't you live for me

 

heta läppar och animation

Johnny visade mig en Flaming Lips video för ett par dagar sen. Den är underbar! Älskar linjerna och rörelsen i dem. Åh vad jag ville animera! Så jag gjorde det. Vi har en web kamera att line testa med. Men jag måste skaffa mig Animo, eller nåt liknande, att fixa allt i sen. Vad skönt det är här inne nu. Både inne i kroppen och inne i rummet. Papper och pennor ligger utspritt över både golv och bord. Det är så det ska vara när man skapar. Det är då kreativiteten kommer ut.

Kolla in videon och hoppas ni också blir inspirerade att göra någonting.
Tryck här för att komma till youtube klippet.födelsedag och presenter

Nu är jag 25 år. Känns lite underligt... jag tror ju fortfarande att jag är 22. Men jag har ingen 25-årskris. Tror inte jag kommer få någon form av ålderskris. Eller kanske om jag blir 100 år. Det känns nog ännu underligare.
Jo, jag hade fest och nästan alla mina vänner kom. Det var mycket roligt! Jag fick massor paket, kändes som när man var liten. Ni vet då när man öppnade paket hela dagen lång och till slut mindes man inte vem man fått vad av. Nedan syns bilder på några av de saker jag fått, orkar inte lägga upp allt. Det skulle bli jobbigt och tråkigt att titta på. Inte för att det var tråkiga saker! Jag menar att det inte är så kul att sitta och titta på bilder på grjer bara. EH! (klicka på dem för förstoring)


En elgitarr med en förstärkare! Guitar Wolf, here I come!


En egen panda! Den heter '80s Baby Michael Jackson.
Jag blev nästan tårögd när jag öppnade paketet... (Bakgrunden var inte med i presenten, den har jag gjort själv.)

 

Ett par skor. Som är galet snygga men lite små... vet inte om jag ska byta till några andra. Storleken större är för stor. Fan mina små fötter!

Ett underbart och härligt album om mig från när jag föddes tills nutid. Mina systrar är nog de bästa man kan ha!
RSS 2.0