fruar och mammor

Jag kan inte koncentrera mig. hjärnan tänker på hemskheter. oroande sms, gråtfyllda telefonsamtal, rädsla och känslan av att förlora all kontroll. jag vill bara hålla om dig, men jag vill inte tränga mig på. säga att det blir bättre. men att de hemska känslorna kommer alltid finnas kvar. mina får mig fortfarande att börja gråta, efter fem år...

En liten älskad mamma som inte kan prata, bara gråter och en pappa som kramar om oss. gifter och strålar. en lång korridor med ett litet rum med foto på hundar. en liten älskad mamma som inte kan prata, bara kräks och en pappa och en lillasyster som hjälper till. sköterskor och blommor. en kyrkogård och en liten älskad mamma som inte orkar prata, bara gråter och en storasyster som kramas. en tid går och en liten älskad familj kramas fortfarande.

Jag ser erat fönster när jag tittar upp. du ser vårat. du vet att jag finns här va?   

händer och bio och bäbissjukan

Eftersom jag är en wallin så ska jag dra på mig konstiga och töntiga åkommor lite titt som tätt. nu har jag fått en inflammation i min högra hand! det hurtar som fän!! har en skena på den så jag inte använder den i onödan. därför skriver jag med mitt vänstra pekfinger nu. det tar lååång tid.

Igår såg jag och johnny coraline på bio! den var mycket bra och vi måste se den igen! den går även som 3d i bland annat stockholm. ska vi se den där eller här i norrköping igen eller vänta tills den kommer på dvd? kan man vänta så länge? vi blev sjukt sugna på att animera båda två, så vi ska gå till mediamarkt och köpa oss en kamera med stativ!! YEEHA! men jag vet inte om jag kan göra klart dockans huvud med min dumma hand. fan vad jag önskar att wallin genen inte blir så dominerande hos våra framtida barn som vi helt plötsligt blivit sugna på att skaffa. det är farligt med söta lovisar och ellor. de smittar ner folk med bebissjukan!!

ord och trams!

En del saker fastnar på hjärnan. de upprepas igen och igen. försvinner inte och kan inte bli glömda. det är både händelser jag varit med om men framför allt är det ord, meningar och citat som hörs inne i mitt huvud. de har inte längre någon egentlig innebörd. jag vet vad de betyder men de har tappat den betydelsen och står numera för en ordföljd som jag tydligen tycker om. för varför annars skulle orden

den baskiska separatiströrelsen


eka i mitt huvud var och varannan dag? en annan goding är

den formidabla krigsmaskinen
.

en som jag vet att människor hatar att höra är alla stationer mellan örebro och hofors,

nästa station ställdalen, ställdalen
.

den sista är ändå lite jobbig för jag måste högt säga alla stationer i ordning och med den speciella förföriska kvinnorösten som ropar ut dem på tåg i bergslagen. en annan ordföljd som är lite jobbig är

i'm unclean a libertine,
and every time you vent your spleen,
 i seem to lose the power of speech,
you're slipping slowly from my reach,
you grow me like an evergreen,
you've never seen the lonely me at all. 


fast jag älskar den mest av alla. den är underbar på tungan och känslan fyller mig med kärlek och samtidigt vemod. för den är vacker, sann och sorglig på samma gång. jag ritade den igår. men vet inte om den är bra nog för orden. måste tänka på dem lite till och avgöra om bilden gör dem rättvisa.

nu tycker säkert alla ni som läser min blogg att jag är galen. ord och en massa trams! men jag tror nog att de flesta har favorit ord och citat som de ömt vårdar i sin hjärna och i sitt hjärta. jag hoppas det, för ord är underbara!

dialekter och ord

Jag älskar den här sidan! alla måste lyssna!

sjukhus och möten

Jag tyckte synd om mig själv idag. äter kortison som ger mig många blåmärken som inte är så vackra. var sedan och hälsade på min bästa tornado på sjukhuset. henne är det synd om! gipsat ben och dropp. men hon är stark och kommer snart kuta runt i lotorp med kryckor i högsta hugg!

Träffade äntligen min josefin idag med! hon är långhårig och fin och rolig och snäll och tiger :D imorn ska vi leka och leka och leka och leka!!

vill och köp

Jag vill animera!! måste köpa en kamera. köpa köpa köpa!


RSS 2.0