dator och allmänt och vän

Nu har vi ingen dator som funkar! därför har det inte blivit nåt nytt inlägg på länge.

Allt är som vanligt fast annorlunda. det blir bättre och bättre. saknar min tiger :(

mat och tårta

När jag tog bilden var vi typ 18 år och ettan var fortfarande ett ganska roligt ställe att gå till. nätterna var fulla av drömmar, härj, cruise rundor till grytgöl och en oändlig framtid. det var ett järngäng som aldrig skulle dö!

Ikväll åt vi mat på världens bar och gjorde marängtårta när vi kom hem. det diskuterades och skrattades som vanligt när järngäng återförenas. en pluggar här och en jobbar där. en annan jobbar och tränar ett fotbollslag. en fjärde ska till irland och det kommer gå en evighet innan vi ses igen. en oändlighet innan ni tre återigen kommer vara så här underbara tillsammans mitt i natten. den som väntar på någonting gott väntar alltid för länge. men jag står nog ut under tiden. för fan! vilket bra gäng vi är!fest och bak

I helgen for vi till uppsala. det var mycket roligt och fartfyllt! toastolen gick sönder och folk kissade i skogen. viktor valde ett dagis staket. under kvällen flödade partytricksen och johnnys blev en succe! dagen efter blev det promenad, slöhet, morotskaka och perra. hon visade mig hur hon gör hår på datorn med sin nya wacom penna,  jag är för övrigt är mycket sugen på att köpa en likadan. hennes lille kille har blivit stor och spelade allan under kvällsmaten. den store killen har blivit lite långhårig.
 
Denna dag har spenderats vid en bok om undran inför livet. jag vill också vara vis och skriva en bok. den ska vara en fortsätting på vygotskijs fantasi och kreativitet i barndomen. nu ligger det prickibröd på svalning i köket som ska ätas med andakt i morgon. barndomen var full av prickibröd, i en ubåt, under köksbordet, i hus nummer 19.   


RSS 2.0