längtan och ?

Nu ska jag egentligen skriva ett paper till skolan. Men jag kan inte koncentrera mig. Jag tänker på annat och längtar. Men varför vill jag alltid ha någonting som jag ändå vet kommer inträffa senare? Jag måste lära mig att ta till vara på "idag". Så det gör jag från och med... NU!

Okej, idag...

... fick veta att jag klarade omtentan! YES! 21st blev Godkända och 69st blev Underkända. Är det rimligt?
... har jag och Johnny skrattat och busat och gråtit och älskat varandra mer än igår. Hur mycket kan man tycka om någon egentligen? När är man full?
... har jag druckit upp milkshaken sen igår. Losan och jag är bäst på att spela TV-spel och att snaska i oss socker och tjejsnacka. Varför heter det tjejsnack? Samuel var också med ett tag och han är ju kille.
... ska jag och Emma och Anders gå ut och dansa! YES igen! Orkar man dansa en hel kväll i högklackat?

finspång och vänner och kärlek

Har varit i Finspång och lekt med familj och vänner. Alla systrarna var där och en bebbe och en hund och en mamma  och en pappa. Johnny var där ett tag och även Magnus. Men mest var det vi "ur Wallinare". Var hos Louise och Jimmy i fredagskväll. Fan vad roligt det är att prata med Losan! Jimmy med för den delen :) men Tornado är lite bättre på att tjattra.

Igår var jag hos Skölds och sen var jag hos Cicci. Fan vad roliga vi är i före detta grupp i!! Vi åt mat tills vi tjocknade. Sen blev det fyrverkerier. Sen kom jag hem till den sötaste och mest perfekta älskling som finns!

Idag har jag varit med Skölds igen. Det är underbart att de bor så nära och att de är underbara! Snart kommer Johnny hem från jobbet och då ska han få en puss och en kram och en puss och en kram och en puss och en kram och en puss och en kram och en puss och en kram...

tankar, skola och hår

Jag tänkte härom dagen en tanke och sen tänkte jag "det ska jag skriva om". Men nu minns jag inte vad det var för nåt. Jag måste börja skriva upp bra tankar direkt. Så jag inte tappar bort dom. Jag får väl skriva om nåt annat istället...

Idag var jag åter i de stora salarna på universitetet. Sommaren är slut och det börjar bli höst i luften. Solen skiner men det är lite kallt ändå. Det är för kyligt med kortärmat men för varmt för jackan. Det är något slags mellanting här ute. Jag måste komma ihåg att ta med mig frukt eller nåt liknande om dagarna. Jag dööör om jag ite får äta på en gång. Tur för mig att jag har världens bästa pojkvän och fru som tar med sig lite mellanmål till mig i deras väskor. De vet att jag måste äta var tredje timme för att undvika att bli monster och svimma.

Har föresten klippt håret. Det är kort nu. SKÖNT! Vi har världens bästa frisör som jag måste tacka ordentligt någon dag.


RSS 2.0