tåg och hundar

Imorn ska jag åka till helena och magnus och hundarna! det var ett tag sedan jag var där. systern jobbar men magnus jobbar natt så han är hemma lite i alla fall. fast jag kan ju gå ner till marika så kan vi umgås lite. sen har jag ju dom små doggarna! ska lära dom lite bus...

Johnny är hos johan. de ville inte komma hit. så jag är själv igen. är så jävla trött på det här nu. ska bli skönt att ha nära till någon som vill leka lite med mig.

vilda hästar och super mario

Rolling stones spelas. datastolen är i sovrumme så jag sitter i den gröna fåtöljen på en kudde för att nå upp till datorn.  johnny spelar super mario och jag älskar allt just nu!

ajaj och linser

Idag har Hanna ajaj i sin armbåge. Det är inte roligt.

Hon har även tröttnat på glasögonen. Fast det har hon förresten varit ganska länge nu... Måste kolla vad det kostar med linser. För nu har vi råd! JEEHAAA!

Var på affären nyss. En kille gick därifrån med läsk i ena handen och tandkräm i den andra. En hyvens man som tar hand om sina gaddar.

Ikväll ska vi äta mat, prata med min mor och titta på film och dega och bara fisa.

städ och pizza

Igår var både jag och johnny lediga! det är inte ofta det händer :) var annan vecka ungefär. så vi hade en heldag med kladdkaka och gapskratt och klädprovning. är stolt över min fästman. han köpte en ekologisk tröja!

Idag har jag bara varit hemma och städat och latat mig. gick till affären men glömde det jag skulle posta! jag är störd och ful och klantig! så den kommer inte fram förens på måndag... ikväll ska vi göra pizza. gött!

Längtar tills vi flyttar. jag hatar lediga dagar nu. har ingen att vara med då. bara jobba och vänta.


RSS 2.0