bad och bygge

Igår var jag och två coola killar och badade i finspångs nya badhus. det är litet men äventyrligt.
om badgästerna är modiga och hårdhudade kan de simma ut genom en lucka och fara runt som en vante i en ström. jag vågade och klarade mig in igen efter typ fem varv i en virvel. 

Datorn jag bygger på är lite ond. sladdarna är svårast att fixa. så jag behöver lite hjälp! men den "är på gång" som christer ulfbåge skulle sagt. 


 

jul och kosing

"Min jul ska vara kul
min jul får inte vara ful..."

Ännu ett år har gått och jag har för första gången firat jul i lidköping.
det var spännade, annorlunda, mysigt, roligt och faktiskt lite stressigt. först hemma på ängen, sen till farmodern och farfadern sedan hem igen, sen bar det av till mormodern och morfadern och sedan hem en sista gång. fast jag gör gärna om det om två år igen. för julen 2009 äger rum i finspång.

På tal om 2009 är det ju nyårsafton om ett par dagar. den ska firas med mammapappabarn x2. de nya föräldrarna med tillhörande bäbis ska vara med på tegelbruket under denna högtidliga tillställning. johnny ska jobba och tjäna kosing åt oss. han är allt bra underbar! det var han även innan han tjänade kosing.

musik och rita och dator

Har hamnat i någon slags 90-tals fas.
det spelas nirvana och smashing pumpkins för fulla muggar! (varför säger man "fulla muggar"? blir det så mycket musik att muggen blir full?) härligt nostalgiskt och asbra! tycker det är asbra.
kollade på videos på you tube härom dagen. det började med guns 'n' roses och kvällen toppades med suede.
allt var asbra!
har även köpt en nine inch nails skiva. "äntligen" ropar malin! för kan ni tänka er att jag har aldrig ägt en sådan. har lånat av vänliga vänner och spelat in på band. för denna NIN period utspelades innan vi ägde någon dator som kunde göra blandskivor. nu är jag stolt och glad när jag sjunger med i starfuckers inc. 

Detta återvunna musikintresse har väckt mina kreativa sidor. på två timmar gjorde jag tre teckningar. det är inte illa pinkat för en liten tjej utan jätte långa flätor. blev ganska nöjd och ska köpa mig fler kritor efter jul.

Jag och min snuttefilt johnny har köpt oss en ny skärm, tangentbord, mus och en helt isärplockad dator. vi trode på seriöst allvar att vi faktiskt skulle kunna sätta ihop den själva. men eftersom vi är helt efterblivna när det gäller teknik får vi panik! pratade med pappa martin nyss och han sa att det vara bara att pilla, inte så svårt. så nu ska här pillas! får ringa samuel och be om hjälp kanske...

död och mörker

Mycket död just nu.
kan vara för att det är jul och jag saknar folk och därför uppmärksammar det mer än vanligt...
men vart jag mig i världen vänder finns nåns tankar i mina händer. alla pratar om döden. vad finns
efter och hur känns det och har jag rätt att välja bort livet och vad kommer hända och när dör du?

Jag tror på allt. det vet de flesta redan om. vampyrer, spöken, monster, pysslingar, våld och galningar.
de kryper fram under soffan. smyger omkring i garderoben bland kläderna. klättrar upp på husväggen
och knackar på mitt fönster.
de kommer när det är mörkt.
nu blir det mörkt klockan tre.
nu blir hanna rädd klockan mörkt. 

samuel och visdomsorden

Fatta vad jobbig och klok jag kommer bli när jag blir 30. - Samuel Ågren


RSS 2.0