sol och skratt och ajaj!

Nu är det vår och skönt och glass och myror och promenad och snor och nya skor och bara armar och majas mage och öl och nålstick i stjärten och klättra genom fönster och tulpaner och blåmärken som täcker hela underbenet och lyckönskningar och pirr i magen och en hemlighet!


     


hjälp och lådor och tv och mat

De som vill/har tid/orkar får mer än gärna komma till bråbogatan den 25 april. för då bär det av och då måste det bäras. vi är fyra än så länge. men det går ju fortare om vi vore fler. hjääääälp!

Nu har vi börjat packa ner saker i lådor. det är så jävla mycket saker! vill kasta ut en massa men det går inte. jag älskar alla grejer och vill inte ens lägga ner dem i lådor. ner i mörkret. men det går ju inte att bära allt i händerna. de får inte plats. så vi lägger ner dem i banankartonger. lindar in mina gubbar i vantar och papper. sadie ligger i lådan som står underst i vårat vardagsrum. det är här allting staplas och bara väntar på att få komma fram till norrköping. att få komma upp och återigen se ett nytt hem. jag och sadie och alla andra saker kommer sakna den här lägenheten. johnny med. tvingar honom att flytta igen. men sen blir det inte så mycket mer flytt. för blir det inte bra där så kan det inte bli det någon annanstans heller.

Drömde att jag var en kille i ett härligt gäng som spelade biljard hela dagarna. tills de skulle riva huset och jag hann inte med de andra. en hund jagade mig och bet mig i benet. sen sprang jag därifrån. sen blev jag hanna igen när jag kom fram till ett vardagsrum där alla satt och kollade på tv. jag och emma la oss på golvet för hon var så stor så hon inte fick plats i soffan. sen pussade hon mig och log.

Nu ska jag laga mat. börjar jobba klockan halv tre. sista helgen på jobbet. nästa vecka ska jag bjuda alla på tryffeltårta! det godaste jag någonsin ätit!!  
 


RSS 2.0