Jag och det som finns i mitt liv 30

Ett sista ögonblick

Jag har inte haft mitt definivt sista ögonblick än. Den stunden vet jag inte när den sker, och det är ju tur! För tänk vilken ångest att veta när man ska dö! Jag skulle inte koncentrera mig på att leva, bara bli stressad över allt jag vill göra och alla jag vill träffa och att jag efter det ögonblicket inte får något mer. Det är liksom bättre att inte veta när döden kommer...

- "You're Hells Angels, then? What chapter are you from?"
- REVELATIONS, CHAPTER SIX.

(Döden pratar med en annan knutte i Good omens av Terry Pratchett och Neil Gaiman)

 

Men nu är det sista ord som skrivs - de sista på den här otroligt långa listan! Det har inte alltid varit ett så roligt beslut jag fattade 2011-01-06 kl 15:52:27. Många gånger har jag velat skita i den, men jag peppade mig att skriva klart med moroten att jag sen får skriva om vad jag vill. YES!!!


Jag och det som finns i mitt liv 29

Mina ambitioner

Jag har som ambition att lyssna på mig själv och göra det som känns bra. Kan tycka att jag bör kämpa lite mer med denna ambition, för det är svårt att förverkliga den många gånger. Man hör ju så mycket mer än sig själv.



Jag och det som finns i mitt liv 28

Det här saknar jag

Just nu saknar jag mina vänner och mina systrar. Sitter i vår nya soffa och skriver ett inlägg för jag har inget bättre för mig. Vet inte om det är någon som läser min blogg... men det är ändå en slags sysselsättning. Något att göra. När det är såhär segt att gå hemma är det lätt att sakna sina vänner och sina systrar. För dom är ju så bra! Men i helgen ska vi till Stockholm och då får jag ju träffa en av systrarna och flera vänner. YES!




RSS 2.0