Jag och det som finns i mitt liv 05

Vad är kärlek?

Kärlek är:

soliga vårdagar med grus som dammar
sängar som är fulla av familj
pussar på pannan när jag sover
kramar i busskuren mitt i natten


du, där du låg i sängen
telefonsamtal och små beröringar
lukten av skog
kvällar med cruising
näsblod på toan och mörka hörn i Örebro

ditt "hej då" och mitt hjärta som höll på att gå sönder
klippor vid Vänern
en ring
snö som jag gjort till dig
när det är ok

en spridande värme och alla mina känslor


Jag och det som finns i mitt liv 04


Det här åt jag i dag


Till frukost: Grönt te med citron, filmjölk med inolaxol, bröd med smör (ville ha ost på smöret men det var ett rätt så formlöst bröd. Jag bakade det häromdagen och ville smula sönder sig, vet inte varför det ville det dock...)

Till mellanmål: Vatten och samma bröd som till frukosten med smör och prickig korv på (det smulade sig inte lika mycket när jag skar det på ett annat sätt, så ni vet).

Till lunch: Mjölk, potatismos och köttfärssås.

Till mellanmål: Vatten och en liten, liten bit choklad (ja jag har mens! Ångrar valet av mellanmål nu för jag fick huvudvärk efter chokladen).

Till kvällsmat: Mjölk, potatismos (ja, jag åt medvetet potatismos två gånger på en dag. Potatis är det bästa jag vet!!!) och sån dansk röd pölse.
Jag och det som finns i mitt liv 03


Mina föräldrar

Vart ska jag börja? Jag kan tala om för er först och främst att mina föräldrar är så otroligt roliga och snälla! De påminner mig starkt om Sunes mamma Karin och pappa Rudolf. Min pappa är väl inte riktigt så klantig, men nära på!  (Han har bland annat sågat sig i tummen, nästan skurit av sig fingret, typ brytit alla ben i kroppen och spräckt ögonlocket.) Han har alltid en massa spännande projekt på gång och när han kör bil är det han mot världen!!

Min mamma är den sötaste mamman jag vet! Hon kramas jämt och fnittrar så hjärtligt när hon ser Richard Gere. Mamma är också hon ohyggligt snäll och vill alltid alla andras bästa.

Mina föräldrars humor är fan den bästa jag vet! Jag älskar när pappa trycker upp papper i näsan och när mamma springer och gömmer sig för att hon har blåa långkalsonger på sig när  döttrarnas nya pojkvänner kommer på besök :D Jag säger som de flesta som beskriver sina föräldrar; jag skulle inte vilja ha någon annan mamma eller pappa! Jag är så glad att vi har varandra och jag älskar dem så! De är faktiskt en av de största anledningarna till att jag ville flytta tillbaka till Finspång, det du!! Tillsammans har mina föräldrar gått egenom så mycket och deras relation ger mig både glädje och styrka. De har format mig till den jag är idag och jag gillar mig själv faktiskt. Så de har nog gjort ett bra jobb. Eller?

 RSS 2.0