design

Jag ska designa min blogg lite. till min hjälp har jag en mycket kunnig vän. så ni får stå ut med att den ser lite kackig ut ett tag... men jag kan inte gåra så mycket själv... den får bli klar när den blir klar helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Det jobbiga är att det är olika varje månad - men jag har nått från lifebutiken...som jag visseligen inte gett en riktigt chans.

Men jag borde ta reda på mig alltså.Ja, visst är det fint..men det är ju bilderna som är det fina..det var bara nån enkel funktion på min bloggmojs :)Jag har ägnat dagen åt min Depeche box ---- fattaru hur mycket godis det är eller ??? :D :D :D

Postat av: mi

vad fin! :D jag vill med juh

2009-04-20 @ 21:16:16
Postat av: Hanna

lisa:

ja du måste ta reda på idg! för det är du som vet bäst :)ja, det blir sketasnyggt! vill med göra nåt sånt när jag orkar och kan :)du är depeche galen!! finns det nåt mot det på lifebutiken också måntro? neh! du ska älska allt som går att älska! då mår man bra.

2009-04-22 @ 17:23:55
URL: http://mannagrynshanna.blogg.se/
Postat av: Hanna

mi:

fråga cicci, hon kan det här :)

2009-04-22 @ 17:24:18
URL: http://mannagrynshanna.blogg.se/
Postat av: mi

Visst kan du få se vad jag ritat sen, men det är inget avancerat om vi säger så ;)ja ska bara fundera lite till, jag kanske vet hur jag vill ha bloggen, så snart är det bara att lyckas lära sig också. ;P krams

2009-04-22 @ 21:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback