lägenhet och fax och bergskedjor

Letar lägenhet i Norrköping. Har hittat två som har en hyra vi kan ha råd med. Men det är ingen som svarar när jag ringer... Kommer sakna den här i Örebro. Det är ju världens bästa och finaste! Men jag kan ju åka till mor och far i sommar och dega. Det blir säkert även lite svängar till Regna med Emma, Anders och sälen! Så skönt att ha nära till alla igen.

ÖBO ska vara knepiga och larva sig. Så pappa måste leta reda på en fax och gojja. De tror att de är SÄPO eller nåt! Ska dit imorn innan jobbet och skirva på papper.

Johnny jobbar och jag har trååååkigt. Ett berg väntar i köket men det är fan det värsta som finns! disk disk disk disk disk disk disk disk...


halka och telefoner

En på jobbet halkade och fick hjärnskakning. En galen tant kom ihåg mej på sjukhuset och hälsade så mycket. Hon tyckte jag var duktig och så snäll och söt.

En rektor ringde och sa att jag för jobba som vikarie där. På högstadiet med en massa farliga nikotinpåverkade tonårrskillar och självmordsbenägna tjejer. Det är ju lite mer det jag vill göra. Men det är läääääskigt. Men först måste jag ringa till chefen imorn och höra om jag kan sluta. Om det är någon annan som kan gå på mitt schema. Jag blir TOKIG!


RSS 2.0